Зала под наем

Зала под наем – Самоков

„Нирвана плюс“ е безопасно пространство, в което всеки посетител се чувства сигурен и подкрепен в личната си трансформация.
Нашата мисия е да предложим на посетителите си разнообразни практики и терапии, които задоволяват нуждата на съвременния човек да намери едно по-цялостно съществуване отвъд оцеляването.

Стремим се да предоставяме цялостен подход на работа, чрез който всеки човек да намери алтернативни решения на проблемите на съвремието, за да съчетае материалното благодeнествие и духовното развитие.

Цетър“Нирвана плюс“ разполага с голяма, светла и просторна зала, с невероятен панорамен изглед към планината, в която се водят както йога практики, така и практики от енергийно и лечебно естество. Уникалния интериор на Центъра създава усещане за уют и хармония.

Залата е с площ – 64 кв. м. със собствен санитарен възел и локално отопление на газ.

Намира се в нова сграда (Бизнес център) южно от Общината на гр. Самоков на 5 етаж. Пред нея има голям безплатен паркинг. На приземния етаж има пицария с вкусна кухня. В непосредствена близост да сградата има няколко семейни хотели, където можете да отседнете на приемлива цена.

Това прави центъра подходящо място за провеждането на широк спектър от семинари и събития, с цел духовно или личностно развитие. Тук може да наемете залата под наем за ритрийти, семинари, конференции, курсове или кабинет под наем почасово за вашите терапии и консултации.

Центърът разполага с:

– Постелки за Йога практики
– Одеяла
– Столчета за медитация
– Офис столове
– Дъска за чертане
– Озвучаване
– Масажно легло

Наем на залата:

– Почасово – 20 лв. на час
– За 1 ден – 120 лв.
– За 2 дни – 160 лв.

Допълнително съдействие:

– Популяризиране на събитието чрез нашия сайт – 10 лв.
– Изпращане на бюлетин – 5 лв.
– Споделяне във фейсбук групата, фейсбук страницата и обявяване на таблото ни със събития – 5 лв.

Договарянето за ползване на залата става на телефон: 0893 675 501
Съдействане за разпространението на вашето събитие не е включено към цената на наема.

« 1 на 2 »

Споделяне