За екипа

Надин Низешезин (Надя Иванова) е основател на „Нирвана плюс – Център за хармонизиране на тялото и душата“ в Казанлък и Самоков. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Йога на смеха, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия, консултация по Аюрведа. Създател е на програмата за цялостна трансформация и себеразвитие – „Осем стъпки към себе си“.

Предлага следните методи за оптимално здраве:

–  Хата Йога, Бекрам Йога, Йога на смеха, Ин Йога, Ащанга Йога, Пранаяма и Йога Нидра;
–  Рейки – курсове, сеанси и практики;
–  Терапия с Цветните есенции на д-р Бах;
–  Аюрведа консултация;
–  Китайски масаж;
–  Холотропно дишане;
–  Регресионна терапия;
–  Диагностика с Биоскенер;
–  Тренинги за личностно развитие;

„От огромно значение е хората да се научат да мислят позитивно, да са изпълнени с любов и благодарност, да ценят тялото си и да могат да се свързват с духа си. Да живеят в хармония със себе си, със Земята и Космоса и със света около тях.”

Надин Низешезин

 

Д-р Филипова  завършила медицина 1993г. Висш Медицински Институт София. Започнала като ординатор в Детско Отделение в МБАЛ Самоков откъдето е почнала специализация по детски болести. 2000 г. става общопрактикуващ лекар. От 2001 г. до 2003 г. завършва курс по класическа хомеопатия. 2006 г. придобива специалност по обща медицина, 2009 г. – по здравен мениджмънт. Все още работи като общопрактикуващ лекар, като при лечението на пациентите си съвместява познанията си по класическа медицина и хомеопатия.

Д-р Хаджийска – завършила ВМИ София през 1993 г. Специалност обща медицина – 2007 г. – Бизнес администрация, специалност здравен мениджмънт 2008 г. Хомеопатична терапия 2012 г. Понастоящем общопрактикуващ лекар и хомеопат.

Владислава Иванова Кръстева – завършила психология във ВТУ „СВ.СВ.Кирил и Методий, гр. Велико Търново през 2005г. Има допълнителни курсове по Техника за емоционална свобода (ТЕС) и Пренареждане на Матрицата. Също за Су-Джок терапевт и Майстор Рейки. От 13 години работи по специалността, като първите две години в ОУ ”Митрополит Авксентий Велешки”, после две години в Отдел „Закрила на детето” и към момента, вече девет години в Център за социална интеграция и рехабилитация – град Самоков.

Лидия Бранкова – масажист

Образование – медицински специалист. Дългогодишен стаж в МБАЛ – Самоков. От 9 г. се занимава с масаж, СПА терапии, козметика на лице. От 8 г. работи в СПА център на х-л „Ястребец“ – к.к. Боровец.

Завършени курсове:
– Масаж основен курс
– Хавайски масаж
– Аромотерапевтичен
– Медо масаж
– Антицелолитен масаж
– Аюрведа
– Топли вулканични камани
– СПА терапии
– Козметични терапии на лице

Милена Ходжева – консултант по личностно развитие

Повече от 10 години, Милена изучава теми в областта на себепознанието, партньорските взаимоотношения и холистичното здраве.

Преминала е множество семинари за личностно развитие при треньори като Наталия Кобилкина, Марияна Анастасова, обучавала се е в метода „Семейни констелации“ при Наталия Кобилкина. Преминала е обучение по Позитивна психотерапия към Дружество по позитивна психотерапия в България – 120 ч. при Милена Манова.

Завършила е Българска филология, ЮЗУ “Неофит Рилски“ и Академията за треньори по личностно развитие на Наталия Кобилкина. Сертифициран консултант по личностно развитие.

Сертифицирани обучения:

1. Базисно обучение по Позитивна психотерапия към Дружество по позитивна психотерапия, България

 

2. Академия за треньори по личностно развитие към HAPPY WOMAN ACADEMY, водена от Наталия Кобилкина

 

3. Су Джок терапия, обучител Марияна Анастасова