За мен

Казвам се Надя Иванова, по известна съм с псевдонима Надин Низешезин

Още като дете винаги съм имала копнежа да помагам на хората. Водена от този импулс, през 2010 г. основавам първия си клуб по йога в гр. Казанлък. През 2012 г. отваря врати първият ми Холистичен център „Нирвана плюс“ в гр. Казанлък. Същият открих и през 2017 г. в родния ми гр. Самоков.

Завършила съм „Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS“ в Икономически университет град Варна, където съм специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Имам също квалификации за инструктор по йога, йога на смеха, Бахов терапевт, Майстор Рейки, Енергийно изправяне на гръбнак и лечение с Аюрведа.

Предлагам следните методи за оптимално здраве:

– Различни видове йога практики;
– Рейки – курсове, сеанси и практики;
– Енергийно изправяне на гръбнак;
– Терапия с Цветните есенции на д-р Бах;
– Аюрведа консултация;
– Китайски масаж;
– Холотропно дишане;
– Регресионна терапия;
– Диагностика с Биоскенер;
– Тренинги за личностно развитие;

Автор съм на тренингите за личностно развитие – „Осем стъпки към себе си“ и енергийните сесии „Ин и Ян йога за балансиране на 12-те чакри“. Водя лекции, семинари, тренинги за личностно развитие и ритрийти на различни места в страната.

През 2015 г. изминах поклонническия път Ел Камино де Сантяго и той ме вдъхнови да напиша първата си книга:

„ЕЛ КАМИНО ДЕ САНТЯГО
или метаморфозата на една Пеперуда“,
която предстои да излезе.

Творец по душа съм и моята творческа енергия намира израз в маслената живопис. Именно за това, чрез своите творби най-добре успявам да изразя себе си.

Надин Низешезин