За екипа

Надин Низешезин (Надя Иванова) е основател на „Нирвана плюс – Център за хармонизиране на тялото и душата“ в Казанлък и Самоков. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Йога на смеха, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия, консултация по Аюрведа. Създател е на програмата за цялостна трансформация и себеразвитие – „Осем стъпки към себе си“.

Предлага следните методи за оптимално здраве:

–  Хата Йога, Бекрам Йога, Йога на смеха, Ин Йога, Ащанга Йога, Пранаяма и Йога Нидра;
–  Рейки – курсове, сеанси и практики;
–  Терапия с Цветните есенции на д-р Бах;
–  Аюрведа консултация;
–  Китайски масаж;
–  Холотропно дишане;
–  Регресионна терапия;
–  Диагностика с Биоскенер;
–  Тренинги за личностно развитие;

„От огромно значение е хората да се научат да мислят позитивно, да са изпълнени с любов и благодарност, да ценят тялото си и да могат да се свързват с духа си. Да живеят в хармония със себе си, със Земята и Космоса и със света около тях.”

Надин Низешезин

 

Д-р Филипова  завършила медицина 1993г. Висш Медицински Институт София. Започнала като ординатор в Детско Отделение в МБАЛ Самоков откъдето е почнала специализация по детски болести. 2000 г. става общопрактикуващ лекар. От 2001 г. до 2003 г. завършва курс по класическа хомеопатия. 2006 г. придобива специалност по обща медицина, 2009 г. – по здравен мениджмънт. Все още работи като общопрактикуващ лекар, като при лечението на пациентите си съвместява познанията си по класическа медицина и хомеопатия.

Д-р Хаджийска – завършила ВМИ София през 1993 г. Специалност обща медицина – 2007 г. – Бизнес администрация, специалност здравен мениджмънт 2008 г. Хомеопатична терапия 2012 г. Понастоящем общопрактикуващ лекар и хомеопат.

Владислава Иванова Кръстева – завършила психология във ВТУ „СВ.СВ.Кирил и Методий, гр. Велико Търново през 2005г. Има допълнителни курсове по Техника за емоционална свобода (ТЕС) и Пренареждане на Матрицата. Също за Су-Джок терапевт и Майстор Рейки. От 13 години работи по специалността, като първите две години в ОУ ”Митрополит Авксентий Велешки”, после две години в Отдел „Закрила на детето” и към момента, вече девет години в Център за социална интеграция и рехабилитация – град Самоков.

Лидия Бранкова – масажист

Образование – медицински специалист. Дългогодишен стаж в МБАЛ – Самоков. От 9 г. се занимава с масаж, СПА терапии, козметика на лице. От 8 г. работи в СПА център на х-л „Ястребец“ – к.к. Боровец.

Завършени курсове:
– Масаж основен курс
– Хавайски масаж
– Аромотерапевтичен
– Медо масаж
– Антицелолитен масаж
– Аюрведа
– Топли вулканични камани
– СПА терапии
– Козметични терапии на лице