Да се потопиш в Йога

Да се потопиш в Йога – онлайн йога обучения с Надин

Здравей!

Ако гледаш този клип, значи не е случайно, може би точно сега имаш нужда от това, което ще ти кажа. Ако си в етап от живота, в който искаш да направиш нещо за себе си, ако чувстваш тялото си схванато от стоене в къщи, а ума зациклил в тревоги… Може би е дошъл момента да направиш крачката, която постоянно отлагаш. Може би сега е момента да се погрижиш за своето тяло, да успокоиш ума си.

Искам да споделя с теб своя седемнадесет годишен опит в областта на йога и холистичната медицина. Повече за мен можеш да прочетеш тук

Предлагам ти една специално разработена програма – „Да се потопиш в Йога“. Тя е базирана на моя многогодишен опит и познание, отдавна превърнали се в начин на живот. Обучения по час и половина всяко, включващи различни видове йога практики, медитации, дихателни упражнения, лекции и техники за пречистване на тялото и ума, както и запознаване с енергийната система на човека и връзката с нашето физическо и психическо здраве. Присъединявайки се към тази програма ти ставаш част от група и получаваш пълен достъп до онлайн студиото.

Програмата включва:
– Една изключително полезна лекция за енергийната система на човека.
– Уникални видео обучения по Хата йога. Ще се потопиш дълбоко във философията на йога и ще се запознаеш с тайните на младостта и дълголетието. Ще изучиш много детайлно практиката – Пранаяма (дихателни упражнения) и ползите от нея. Ще се научиш как да се зареждаш с жизнена енергия (прана) от Слънцето и въздуха. Ще се запознаеш с принципите на йога и техниките за пречистване на тялото и ума. Тези техники включват: хигиена на зрението и на слуха; пречистване на носоглътката и горните дихателни пътища; пречистване на храносмилателната система, хигиена на черен дроб, бъбреци, лимфна система. Ще говорим за храненето, природно съобразния начин на живот, лечебното гладуване и ползите от него, и много, други интересни и полезни обучения.
– Ян йога за повече енергия и тонус. Работи с първите три енергийни центъра и опорно-двигателна система. Прави истински чудеса с твоето здраве.
– Ин йога, които ще ти помогнат да успокоиш ума и да рестартираш нервната система.
– Бикрам йога – топи мазнините и отделя токсините.
– Йога латес – за стегнато тяло.

Йога не е спорт, йога не е гимнастика, нито акробатика. Йога е уникална система за здравословен начин на живот, за цялостно развитие и усъвършенстване на личността. Йога е ИЗКУСТВОТО ДА СЕ ЖИВЕЕ! Но не да се живее изобщо, а да се живее разумно, в добро здраве и дълголетно.
Тръгнеш ли по пътя на йога, ти избираш вълнуващо пътешествие към собствената си същност, тази с която всеки съжителства, но обикновено не и обръща внимание.

Йога ще ти даде здраво, гъвкаво и елегантно тяло. Практиката балансира всички функции на организма, нормализира работата на дихателната система, кръвоносната система, ендокринната система, въздейства върху нервната система, тонизира и укрепва двигателния апарат – всички мускули, стави и кости.

Но Йога не е само това. Йога е начин да потънеш в себе си, да се отърсиш от всички рамки и стереотипи, предразсъдъци и правила, наслагвани ни от обществото и да усетиш истинската си същност. Всеки човек е уникална, съвършена и Вселена. Всеки човек е богат на таланти, стремежи и уникални способности. Богати сме, но обикновено не го знаем и живеем като просяци.

Да владеем тялото си, да контролираме ума си, да бъдем посветени в големите загадки на душата и да достигнем до равновесие на тези три нива на съществуването – физическо, умствено и духовно – това е йога.

След Йога практика човек се усеща спокоен, жизнерадостен, уравновесен и пълен с енергия. Йога е преживяване, лично и абсолютно индивидуално и няма друг начин да разбереш за какво става въпрос, освен чрез практика. Успех!

Предимството на онлайн сесиите е:

– Можеш да ги практикуваш у дама в удобно да теб време и да напредваш със собствено темпо.
– Под всяко видео в коментари можеш да задаваш въпроси и да споделяш как са въздействали практиките върху теб.
– Месечния абонамент (от 1-во до 30-то число на месеца) за НЕОГРАНИЧЕН ДОСТЪП до всички онлайн практики е 72 лв.
– Практикувате, когато и колкото желаете, а следващия месец си правите нов абонамент и продължавате от където сте стигнали.

Превода става по банков път или на място.
Ако избереш да станеш част от уникалната образователна програма – „Да се потопиш в Йога“ пиши ми на Massenger до Надин Низешезин или на Viber – 0893 675 501.
Участието може да се заплати по банков път или на място:

Банка ОББ
IBAN: BG07UBBS80021005764420 – BGN
Клиентски № 1117122
Получател: Надя Георгиева Иванова
Основание: напишете трите си имена
През клон на ОББ няма такса за превод.
Когато извършите превода, моля снимай платежния документ и ми го прати на лично съобщение, за да те добавя в групата.

Споделяне