Осем стъпки към себе си – тренинги за личностно развитие с Надин

Осем стъпки към себе си – тренинги за личностно развитие с Надин

Постепенно се връщаме към стария, доста променен начин на живот. Адаптацията в „новия свят“ не винаги е толкова лека. Усещаш, че стария ти свят се разпада на парчета, а новия стои на прага на неизвестното. Разбираш, че не можеш да продължиш напред, докато не промениш своя мироглед или начина на възприемане на света. Промяната е неизбежна, а съпротивата е въпрос на избор!
Тръгваш да търсиш пътя си в живота или да реализираш мечтите си, но нещо не се получава. Преди да стигнеш до този момент, имаш да изминеш дълъг път. Най-напред е необходимо да се отървеш от всички бариери които сам си си поставил. Много често те се крият в миналото или детството. Затова е нужно да пуснеш всичко това в теб, което продължава да те дърпа назад и да излекуваш своето вътрешно дете. Така ще се отвори едно огромно вътрешно пространство, което чака да бъде запълнено с нова енергия. И първото, с което ще запълниш това пространство е любовта към себе си. Разбираш, че най-важния човек в твоя живот си ти самият. Само когато се приемеш безусловно с всичките ти слаби и силни страни, само тогава си способен да правиш избори, основани на любов към себе си. Сега вече си готов да търсиш своята мисия. За тази цел ще трябва да се научиш да слушате вътрешния си глас, който винаги ти е нашепвал, но не си му обръщали внимание. Ще се научиш да черпиш ресурси от твоята постоянна памет, или подсъзнание.
И когато имаш ясната посока, на къде искаш да поеме живота ти, тогава можеш да започваш да си поставяш конкретни цели, стъпка по стъпка и да ги реализираш. Този процес може да бъде дълъг, но щом видиш първите резултати, започваш да чувстваш това вътрешно спокойствие, че си на правилния път и цялата Вселена ти съдейства.
И сега идва момента да допуснеш любовта в теб. Казвам да допуснеш, защото тя винаги е била там, просто твоят условен ум и страхове не са ѝ позволявали да се прояви. Говорим за тази истинска, чиста и безусловна любов, която не е основана на взаимни интереси и зависимости. Взаимоотношенията са базирани на обмена на енергия между енергийните центрове между мъжа и жената.
И след целия този дълъг пат, извървян навътре към себе си, идва и НАГРАДАТА. Това е разрешението да получиш достъп до твоя собствен Акашев запис или „счетоводната книга” на твоя живот. Акашевия запис е всеобразна енергийна, виртуална библиотека, където са записани всички твои минали, настоящи и бъдещи превъплащения. И това е момента, в който цялото ти същество започва да сияе, достигнало точката на вътрешна хармония, щастие и удовлетвореност.

Осемте стъпки към себе си са:
– Емоционално пречистване и освобождаване от миналото
– Среща с Вътрешното дете
– Да опознаем и обикнем себе си
– Да открием пътя си в живота
– Силата на мисълта и творческа визуализация
– Как да реализираме мечтите си
– Любовта и взаимоотношенията
– Отвори книгата на живота сега и чети – връзка с Акашовите записи

Тези модули съдържат една огромна палитра от практики, тренинги, упражнения в група, ролеви игри, тестове, медитации, творчески визуализации, арт терапия и много други. Те целят да въздействат на подсъзнателния ум, за да въплатят познанието във форма и да се изяви всичко това в съзнателния ти живот. Тренинга „Осем стъпки към себе си“ е едно незабравимо преживяване, плодовете на което ще береш след известно време.

Тези тренинги са подходящи за всеки, който:
– желае да се освободи от тежестта на миналото
– има нужда да излекува вътрешното си дете
– иска да обикне себе си
– търси пътя си в живота
– желае да реализира мечтите си
– копнее да отвори сърцето си за истинската и безусловна любов
– е решил да развие интуицията си
– За всеки, който иска да отвори „книгата на живота си” и да почерпи мъдрост от там

На тях ти:
Ще се освободиш от всичко това, което те дърпа назад. Ще откриеш вътрешните ресурси, за да реализираш своя най-висок творчески потенциал. Ще погледнеш на себе си в друга светлина и ще придобиеш увереност в собствените си сили. Ще отвориш сърцето си за истинската и безусловна любов. Ще придобиш способността за трансформиране на убеждения и как да оставаш в своя център, независимо какво се случва във външния свят. Ще получиш методи за развиете интуицията си, тълкуване на сънища и среща с Духовните си водачи. Ще можеш да правиш връзка с Акашевите записи и да черпите информация от тях.
Това е творчески проект, основан на 11 години опитност и лично приложение и няма аналог. Тази програма е помогнала на стотици хора да променят себе си и живота си към по-добро.

Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана плюс” в град Казанлък и Самоков. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия, а също и лечение с Аюрведа. От 2009г. води в различни градове тренинга за личностно развитие – „Осем стъпки към себе си”. Създател е и на енергийните сесии – „Ин и Ян йога за балансиране на 12-те телесни и извънтелесни чакри“.

Повече за Надин можеш да прочетеш тук

Предимството на онлайн сесите е:
– Можеш да присъстваш на тренинга от дома, не се налага да пътуваш.
– Получаваш неограничен достъп до група с осемте онлайн сесии за един месец.
– Можеш да направиш своята сесия в удобно за теб време.
– Напредваш със свое собствено темпо.
– Под всяко видео в коментари можеш да задаваш въпроси и да споделяш преживявания си и как практиката са е отразила върху теб.

Участието в осем онлайн тричасови семинара е – 398 лв.
Абонамента е за два месеца.
Ако избереш да станеш част от уникалния тренинг за личностно развитие –“Осем стъпки към себе си“ пиши ми на Massenger до Надин Низешезин или на Viber – 0893 675 501.
Участието може да се заплати по банков път или на място:

Банка ОББ
IBAN: BG07UBBS80021005764420 – BGN
Клиентски № 1117122
Получател: Надя Георгиева Иванова
Основание: напишете трите си имена
През клон на ОББ няма такса за превод.
Когато извършите превода, моля снимай платежния документ и ми го прати на лично съобщение, за да те добавя в групата.

Споделяне