Антицелулитен масаж

Антицелулитен масаж - Самоков - Нирвана плюс - център за хармонизиране на тялото и душатаАнтицелулитен масаж

Масажът е изкуство, в което се влага голямо лично творчество. Масажът предизвиква промени в организма, засилват се функциите на дишането, кръвообращението, обмяната на веществата, въздейства върху нервната система, създава чувство за лекота, бодрост, добро самочувствие.

Всички болести представляват дезорганизация, смущение или отслабване на енергията до равнище клетка. Ако се възстанови жизнената енергия на клетката, състоянието на тъканите и органите се подобрява и болестта се преодолява. След откриването на блокажи по тялото се въздейства и обработва със специфична техника, избрана от специалиста масажист. По време на масаж лекуващият и пациентът представляват скачени съдове за преливане на енергия.

Целулитът е много дискутиран проблем сред жените в днешно време. Има различни козметични продукти, които му повлияват добре, но най-добър ефект има антицелулитния масаж, чиято цел е премахване на натрупаните целулитни депа и възли по тялото, за да се оформи един по-добър силует.
Различните видове масажи са различно ефективни в зависимост от типа целулит (твърд, мек, оточен, фиброзен и т.н.), състоянието на кожата (вяла и отпусната или силно тонизирана), както и състоянието на кръвоносната и лимфна система (наличието на повърхностни капиляри, вени, отоци и т.н.).
С различните индивидуално насочени похвати в комбинацията на доказалите ефективността си антицелулитни масла, се постигат чудесни резултати.

Споделяне