Ароматерапевтичен масаж

Аромотерапевтичен масаж - Самоков - Нирвана плюс - център за хармонизиране на тялото и душатаАромотерапевтичен масаж

Масажът е изкуство, в което се влага голямо лично творчество. Масажът предизвиква промени в организма, засилват се функциите на дишането, кръвообращението, обмяната на веществата, въздейства върху нервната система, създава чувство за лекота, бодрост, добро самочувствие.

Всички болести представляват дезорганизация, смущение или отслабване на енергията до равнище клетка. Ако се възстанови жизнената енергия на клетката, състоянието на тъканите и органите се подобрява и болестта се преодолява. След откриването на блокажи по тялото се въздейства и обработва със специфична техника, избрана от специалиста масажист. По време на масаж лекуващият и пациентът представляват скачени съдове за преливане на енергия.

С индивидуалния подбор да ароматни масла и нежните втривания в тялото се постига максимално отпускане на нервната система и пълна релаксация. Намалява нивото на стрес и успокоява ума. Въздейства на клетъчно ниво чрез всмукването през кожата на етеричните масла. Изключително подходящ за хора работещи под голямо напрежение, стрес и динамика. Когато ума е спокоен, тогава можем да вземем най-правилните решения. Това е нещо, което не може да се опише с думи, то трябва да се преживее.

Споделяне