Консултация с психолог

Консултация с психолог - Самоков - Нирвана плюс - център за хармонизиране на тялото и душата

Консултация с психолог

Приключението да откриеш себе си! Ако имате нужда от промяна и развитие… Ако правите житейски избор… Ако имате емоционални затруднения или проблеми във взаимоотношенията, значи имате нужда от помощ. Психологичното консултиране – предизвикателството да извървиш пътя към себе си. Индивидуалното консултиране представлява помощ за самопомощ. То е насочено към решаване на емоционални и междуличностни проблеми на клиента, вземане на решение относно професионална кариера, брака, семейството, усъвършенстване на личността и повишаване на социалната компетентност. Психологично консултиране на деца, юноши и възрастни. Тук съм за ВАС и ВИ подавам приятелската си ръка.

При работата си ефективно използвам и Техника за емоционална свобода (ТЕС) и Пренареждане на Матрицата.
Техниките за емоционална свобода, или накратко ТЕС, са лесен начин, който може да позволи на много хора да се освободят от физически болки, емоционални травми, негативни емоции, зацикляне на едно място, неразрешени стари (или нови) взаимоотношения, фобии, здравословни и много други проблеми. Създателят на ТЕС, Гари Крейг, казва: „Причината за всички отрицателни емоции е разстройство в енергийната система на тялото.“

Пренареждане на матрицата е терапевтична техника от енергийната психология, надграждаща ТЕС, разработена през 2008 г. от Карл Досън. Представлява форма на водена от терапевта медитация с ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС, се освобождава емоционалния товар, което води до трансформация и дълбоки прозрения на човек и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

Пренареждане на Матрицата се прилага за същите психо-емоционални (панически, пост-травматични и депресивни разстройства, фобии), психо-соматични (високо кръвно, свръхтегло, хранителни разстройства и т.н.) или физически проблеми (като спомагателна терапия при алергии, фибромиалгия, физическа болка и т.н.), както и ТЕС, но заради медитативната компонента стига с лекота до по-дълбоки пластове на ума.
Негативни модели, с които клиентът се бори от години с всевъзможни терапии, се изчистват и качеството на живот видимо и бързо се променя и подобрява! Техниките на енергийната психология са тези, които с най-голяма лекота, бързина и ефективност препрограмират и подменят негативните модели в подсъзнанието.

Психолог – Владислава Кръстева

Споделяне